Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Τα λίθινα τέχνεργα της Ηπείρου

3 σχόλια :

  1. Πολύ ωραία παρουσίαση Βάσω . Κάνετε τέτοιο μάθημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοφία μου,
    Εντάσσεται στο μάθημα της Τοπικής Ιστορίας όπου ο καθένας διαπραγματεύεται ό,τι θέλει. Επειδή την ερχόμενη Τετάρτη τα παιδιά θα παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα στο Αρχαιολογικό μουσείο για τον προϊστορικό άνθρωπο, ζήτησα από την υπεύθυνη να μιλήσει και για την περιοχή των Ιωαννίνων με σκοπό να εντάξω την επίσκεψη στο μάθημα της Τοπικής Ιστορίας. Έκανα λοιπόν την παρουσίαση αυτή για να τα προετοιμάσω.
    ( Το slideshare μου εξαφάνισε τις κινήσεις των διαφανειών. Προηγουμένως χρησιμοποίησα ένα άλλο "μηχανάκι" , το authorstream, αλλά εκεί να δεις τι γινόταν με τις διαφάνειες! Δυστυχώς δεν έχουν προσαρμοστεί στα windows 7 και το word 2010.Κάνω πολλές προσπάθειες μήπως και τα ανεβάσω σωστά και χάνω άπειρο χρόνο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πειράζει Βάσω και αυτό που κάνεις είναι καταπληκτικό. Εγώ έτσι κι αλλιώς ό,τι κάνω το παρουσιάζω με πολύ απλό τρόπο. Με έχουν κουράσει όλες αυτές οι εφαρμογές, που στο δικό μου το σχολείο δεν εφαρμόζονται καν. Απλό power point αρκεί να καταλαβαίνουν την ουσία, να ανοίξουν τα μάτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή